Llar Jove SCCL

Llar Jove, cooperativa sense ànim de lucre, neix l’any 2003 de la voluntat d’articular l’experiència d’un equip de persones per posar en pràctica nous models de promoció d’habitatges socials i assequibles. 

Llar Jove trenca amb la tradició de l’actual mercat immobiliari prioritzant les persones, l’entorn i les necessitats del barri, impulsant models innovadors que milloren l’accés a l’habitatge.

Llar Jove és pionera en el desenvolupament de promocions d’habitatges socials ja siguin en venda, lloguer, lloguer amb opció de compra i cessió d’ús a Catalunya.

Llar Jove SCCL té la condició de promotor social d’habitatges segons l’article 51.2.a de la Llei 18/2007 de 28 de desembre del Dret a l’Habitatge. 

És membre del Consell Rector de la Federació de Cooperatives d’Habitatge de Catalunya.

És membre del Consejo Rector de La Confederación Nacional de Cooperativas de Vivienda y Rehabilitación de España.

L’any 2018 rep el premi Alfonso Vázquez Fraile de la CONCOVI com la millor cooperativa d’habitatge d’Espanya.

Entrega dels III premis Alfonso Vázquez
sense ànim de lucre

Una cooperativa sense ànim de lucre que té com a fi proporcionar un habitatge de qualitat a un preu digne, assequible.

innovació

Innovadors en les fórmules d’accés a l’habitatge havent desenvolupat promocions d’habitatge social en venda, lloguer amb opció de compra, lloguer i cessió d’ús.

col·laboració

Una cooperativa amb vocació per col·laborar amb les Administracions Públiques en el desenvolupament de les seves polítiques d’habitatge, tot aportant el nostre bagatge i orientació al client-usuari.

eficiència

Una iniciativa pionera en el desenvolupament d’habitatge social sostenible. Volem contribuir
a minimitzar la petjada de CO2 de la nostra activitat i fer edificis sostenibles i eficients que tendeixin a la suficiència energètica.

Documents